18 Eylül 2013 Çarşamba

Gezi

 Sevgilim selam :) 

En son bu yazıyı yazdım ama sen ilk bunu göreceğin için açıklamayı buraya yazayım bakalım. Hani seninle gezi bloğu yapalım dedik ya, o aklıma geldi böyle de kolay bi şeymiş.  

O zaman gelsin gezmeler gitsin gezmeler. 



Diğerlerinde en sona fotoğraf koymuştum. Burada fotoğrafın altına da yazı yazayım da bakalım nasıl olacak diye düşündüm. Biraz da uzun olsun da yazı bakalım o zaman nasıl olacak :) O zaman ben bişeyler daha yazayım da tam belli olsun ama bence, sence de öyle di mi aşkım :)

Blogspot veya tumblr veya diğerleri

Bu arada kuzum ben şimdilik blogspot deneyeyim dedim. Diğer blog sitelerine de bakabiliriz. Tumblr var bi de benim bildiğim. O daha esnek ama daha dağınık gibi geldi bana.




Özel şeyler

Evet insan kurcaladıkça öğreniyor bişi yokmuş :)  Ben sevgilimi çok seviyorum çok tatlı bir insan o. Hem de tam bir boncuk :) Bence ideal. Bütün dünyaya da buradan açıklıyorum bunu. Hep yanında olsam istiyorum aslında.


Bakalım bu yayın nasıl olacak

Şimdi buralara biraz yazılar yazabiliriz. Bence olur bu iş bebek :) Çektiğimizi fotoğrafları da koyarız. Gelecek gezilerle de baya içerik artar. Ayrıca çok da güzelmiş çok da zevkliymiş :) Hem bazı yerleri yazan çok var ama bazı yerleri yazan çok yok. Mesela Porto, Lizbon'la ilgili türkçe yazı neredeyse yok.


Başlangıç

Deneme amaçlı blog oluşturma.

Sanki zevkli olacak gibi.